Menü

Visszaküldési nyomtatvány

A Visszaküldési/csere űrlapot mindig mellékeld a visszaküldött áruhoz!

Üzletünk H-P 9:00-16:00 tudja átvenni!

A visszaküldött termék nem lehet rúzsfoltos, használt, sérült, illatos, kimosott, alapozóval összekent. Az így visszaküldött terméke, termékek javítási és tisztítási költségét a vevőt terheli melyet a visszautalandó összegből vonunk le. Javítási, tisztítási költség 3000-5000 Ft. 

Az elállási jog ill. csere gyakorlásával az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a vevőt terhelik.

Fontos, hogy ha Postán levélként küldöd vissza a terméket, ajánlottan add fel! Különben nem biztos, hogy megkapjuk!

Postai feladás esetén küldeményt úgy ajánlott feladni, hogy értéknyilvántartás szolgáltatást kérsz rá, így, ha megsérül vagy eltűnik a levél, akkor a Posta köteles lesz neked kártérítést fizetni. 

Cím: Blue Nature Kft. 1064 Budapest, Podmaniczky u. 69.

Rendelés száma:_____________________

név: ______________________________________

Rendelés dátuma (ÉÉÉÉ-HH-NN): _______________________

E-mail: ______________________________________________

Forint Bankszámlaszám:   _  _  _   _  _  _  _  _ - _  _  _  _  _  _  _ _ - _  _  _  _  _  _  _  _ 

Euros Bank számlaszámnál :  BIC/SWIFT KÓD:_______  _  _  _   _  _  _  _  _ - _  _  _  _  _  _  _ _ - _  _  _  _  _  _  _  _ 

Bank neve, címe, _____________________________________________________________________________ 

 (jól olvashatóan kérjük kitölteni!)  A hibásan megadott, de érvényes bankszámlaszám esetén újrautalásra nincs lehetőségünk! 14 munkanapon belül utaljuk vissza az összeget!

Visszaküldés oka:

                       _____________________________________________________

                  Csere, kérhetsz cserecsomagot Itt                   Pénz visszafizetése

                                                                                        (Húzd alá a megfelelőt)

A Visszaküldési űrlapot mindig mellékeld a visszaküldött áruhoz! Kérjük, pontosan írd be a rendelési adatokat! A szükséges adatokat megtalálod a neked küldött szállítási visszaigazoló e-mailben. A rendelés számát kötelező megadni. Ha nem töltöd ki ezeket, a rendelésedet nem fogjuk megtalálni, és az összeget nem tudjuk visszatéríteni. Kérjük, add meg a bankszámlaszámod. Ellenkező esetben nem tudjuk visszautalni a pénzed!

A csomag kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül postára adott hibátlan termékeket áll módunkban cserélni, illetve a vételárát visszautalni. A visszaszállítási költség a termékvisszaküldésnél, cserecsomagnál téged terhel.

Amennyiben a vásárolt termékhez, termékekhez ajándékot választottál de egyet sem tartottál meg belőle úgy az ajándék nem tartható meg. Abban az esetben ha az ajándékot megtartottad és az összes vásárolt terméket visszaküldted úgy az árát a visszautalandó összegből levonjuk. 

Felhívjuk szíves figyelmed, hogy a termék (termékek) árának visszautalását, illetve a visszaküldött termék (termékek) cseréjét kizárólag a nálunk vásárolt terméket (termékeket) áll módunkban megtenni!

A fogyasztó elállási joga

A fogyasztó és a távollévők között létrejött szerződés esetén, vagyis az internetes vásárlásoknál is, a fogyasztót a szerződés megkötésének napjától számított 14 napos határidőn belül indoklás nélkül elállási jog illeti meg.

        □   Indoklás nélküli elállás.

   Dátum: _ _ _ _, _ _ , _ _.               Aláírás___________________________________

Visszaküldési nyomtatvány kinyomtatásaelállási nyilatkozat nyomtatása/letöltése  

Több futárszolgálat kiválasztásának lehetősége Itt

Keresés