Menü
PÉNZNEM

Visszaküldési nyomtatvány

A Visszaküldési űrlapot mindig mellékeld a visszaküldött áruhoz! 

Fontos, hogy ha Postán levélként küldöd vissza a terméket, ajánlottan add fel!  Különben nem biztos, hogy megkapjuk!

Cím: Blue Nature Kft. 1064 Budapest, Podmaniczky u. 69.

Rendelés száma:_____________________

Személy/Cég NEVE: ______________________________________

Rendelés dátuma (ÉÉÉÉ-HH-NN): _______________________

E-mail: ______________________________________________

Bankszámlaszám  _  _  _   _  _  _  _  _ - _  _  _  _  _  _  _ _ - _  _  _  _  _  _  _  _  (jól olvashatóan kérem kitölteni !)Tájékoztatunk, hogy a  hibásan megadott, de érvényes bankszámlaszám esetén újra utalásra nincs lehetőségünk! A céges számlánál a cég nevét és a bankszámlaszámát kérjük megadni! CSAK MAGYARORSZÁGI BANKSZÁMLASZÁMRA VAN MÓDUNK UTALNI!

Visszaküldés oka:

              __________________________________________

                  Csere             Termék árának visszafizetése

                                      (Húzza alá a megfelelőt)

A Visszaküldési űrlapot mindig mellékeld a visszaküldött áruhozKérjük, írd be a rendelési adatokat. A szükséges adatokat megtalálod a neked küldött szállítási visszaigazoló e-mailben. A rendelés számát kötelező megadni. Ha nem töltöd ki ezeket, a rendelésedet nem fogjuk megtalálni, és az összeget nem tudjuk visszatéríteni. Kérjük, add meg a bankszámlaszámod vagy a Cég nevét bankszámlaszámát. Ellenkező esetben nem tudjuk visszautalni a pénzed! Csak magyar bankszámlára tudunk visszautalni! Amint a visszaküldött áru megérkezik a raktárunkba, erről értesítőt küldünk neked e-mailben, és megerősítjük a csomag beérkezését.

A csomag kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül postára adott hibátlan termékeket áll módunkban cserélni, illetve a vételárát visszautalni.

Amennyiben a vásárolt termékhez, termékekhez ajándékot választottál de egyet sem tartottál meg belőle úgy az ajándék nem tartható meg. Abban az esetben ha az ajándékot megtartottad és az összes vásárolt terméket visszaküldted úgy az árát a visszautalandó összegből levonjuk. 

Felhívjuk szíves figyelmed, hogy a termék (termékek) árának visszautalását, illetve a visszaküldött termék (termékek) cseréjét kizárólag a nálunk vásárolt terméket (termékeket) áll módunkban megtenni!

   Dátum: _ _ _ _, _ _ , _ _.               Aláírás___________________________________

Visszaküldési nyomtatvány kinyomtatása

Keresés