Menü

Válaszható ajándék a vásárláshoz

Alkalmanként olyan akciót hirdetünk, mely során a megrendelésedhez különböző ajándék termékek közül válogathatsz. Erről előtte mindig értesítést küldünk hírlevelek formájában.

Vásárolj a megadott értékben és az alábbi termékek közül választhatsz egyet INGYEN függetlenül attól, hogy mi lapul a kosaradban. Ha a vásárlásod összege eléri az adott értéket, a kosárban menüpont alján megjelenik az "AJÁNDÉK KIVÁLASZTÁSA" gomb. Ha arra rákattintasz, akkor megnyílik egy lapozgatható kis ablak, ahol ki tudod választani a neked leginkább szimpatikus ajándék terméket. Egy vásárlás mellé egy ajándék választható! Fontos: utólag nem tudjuk pótolni vagy cserélni az ajándékot! Az ajándék a számlán 0 Ft összeggel fog szerepelni.

Az ajándékokat a kosár oldalon tudod majd kiválasztani, ha rendelésed értéke a szállítási díj és az utánvét díja nélkül eléri a szükséges összeghatárt.

GYIK:

A rendelésem leadtam, de nem választottam ajándékot, utólag kérhetem az ajándékot?

Sajnos nem! Arra kérünk, hogy fokozottan figyelj az ajándék kiválasztására, mert utólag nem tudjuk hozzáadni a rendeléshez az ajándékot!

Egy rendeléshez több ajándékot is választhatok? Nem. Rendelésenként csak egy darab ajándék választható.

Egy vásárlásnál egy ajándékot tudsz érvényesíteni!

Amennyiben a vásárolt termékhez, termékekhez ajándékot választottál de egyet sem tartottál meg belőle úgy az ajándék nem tartható meg. Abban az esetben ha az ajándékot megtartottad és az összes vásárolt terméket visszaküldted úgy az árát a visszautalandó összegből levonjuk.

Keresés