Menü
A modell magassága: .
A modell mérete:

Rodé ruha - Mintás

Ár:
14.590 Ft
Mintás Blue Nature ruha a tavaszi kollekcióból, amelyet testhezálló fazonnal, fodros vállakkal, átlapolt megoldással álmodtunk meg neked. Viseld divatos ruhánkat hézköznapokon vagy alkalmakon.
Elérhetőség: PARTNER WEBÁRUHÁZAKNÁL
Cikkszám: 54-100 S-es Mintás

 

Amennyiben a termék nem lesz megfelelő és cserélni szeretnéd új rendelést kell leadnod az áruházunkban.
Ebben az esetben újra ki kell fizetni az új megfelelő terméket a választott fizetési módban, majd  a szállításnál válaszd a cserecsomag opciót.
A visszaküldött termék/ek árát az általad  megadott bankszámlaszámra banki átutalással juttatjuk vissza.
A GLS Futár, amikor szállítja a csereterméket, akkor csak a becsomagolt ruhákat kell neki átadni, címzés nélkül. A GLS futár viszi a matricát hozzá, amit a visszaküldésre váró becsomagolt termékre kell ráragasztani. A visszaküldendő terméket eredeti állapotban és csomagolásban kérjük vissza, a kitöltött visszaküldési nyomtatvánnyal együtt.

Body és szájmaszk esetén higiéniai okokból nincs lehetőség a cserére/visszavételre.

MÉRET
S/36
Menny.:

Termékinformáció

A legújabb tavaszi divat szerint megalkotott Blue Nature kollekció a magyar divat legjavát fémjelzi. A nőies ruhakollekciót a természet frissessége és a lágy és élénk színek elegáns összjátéka ihlette, amely tökéletes harmóniát alkot a letisztult, mégis karakteres formavilággal. Minden ruhadarabunk az aktuális szezonális trendeket tükrözi. A kollekcióban divatos felső, kényelmes nadrág, csinos szoknya, bájos női ruha egyaránt helyet kap. Az aprólékosan kidolgozott részletek és a kompromisszumok nélküli minőség révén a divatkollekció darabjai igazán stílusos kiegészítői lesznek bármely női ruhatárnak. A tavaszi divat legjavát hozzuk el - darabjaink által a Blue Nature vásárlók kifejezhetik egyedi stílusukat, szépérzéküket, igényességüket, miközben jól érzik magukat a bőrükben.  

Keresés