Menü
A modell magassága: .
A modell mérete:

Ninett térdszoknya (elasztikus) - Fekete

Ár:
9.990 Ft
Szexi, trendi, mégis nőiesen elegáns térdszoknya? Hát persze! A  Blue Nature darabolt, elasztikus térdszoknya a tavaszi-nyári ruhatár alapdarabja.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám: 38-102 S-es Fekete/Darabolt

 

Amennyiben a termék nem lesz megfelelő és cserélni szeretnéd új rendelést kell leadnod az áruházunkban.
Ebben az esetben újra ki kell fizetni az új megfelelő terméket a választott fizetési módban, majd  a szállításnál válaszd a cserecsomag opciót.
A visszaküldött termék/ek árát az általad  megadott bankszámlaszámra banki átutalással juttatjuk vissza.
A GLS Futár, amikor szállítja a csereterméket, akkor csak a becsomagolt ruhákat kell neki átadni, címzés nélkül. A GLS futár viszi a matricát hozzá, amit a visszaküldésre váró becsomagolt termékre kell ráragasztani. A visszaküldendő terméket eredeti állapotban és csomagolásban kérjük vissza, a kitöltött visszaküldési nyomtatvánnyal együtt.

Body és szájmaszk esetén higiéniai okokból nincs lehetőség a cserére/visszavételre.

MÉRET

Termékinformáció

A legújabb tavaszi divat szerint megalkotott Blue Nature kollekció a magyar divat legjavát fémjelzi. A nőies ruhakollekciót a természet frissessége és a lágy és élénk színek elegáns összjátéka ihlette, amely tökéletes harmóniát alkot a letisztult, mégis karakteres formavilággal. Minden ruhadarabunk az aktuális szezonális trendeket tükrözi. A kollekcióban divatos felső, kényelmes nadrág, csinos szoknya, bájos női ruha egyaránt helyet kap. Az aprólékosan kidolgozott részletek és a kompromisszumok nélküli minőség révén a divatkollekció darabjai igazán stílusos kiegészítői lesznek bármely női ruhatárnak. A tavaszi divat legjavát hozzuk el - darabjaink által a Blue Nature vásárlók kifejezhetik egyedi stílusukat, szépérzéküket, igényességüket, miközben jól érzik magukat a bőrükben.  

Keresés