Menü
PÉNZNEM

NEM LETT JÓ, AMIT RENDELTEM

Nem kell a Postára menned, GLS futárszolgálattal tudunk cserecsomagot küldeni vagy a futárszolgálattal tudod visszaküldeni a terméket.
 
Ha nem jó a méret, nem tetszik a szín, vagy csak más terméket szeretnél helyette és a terméket cserélni szeretnéd, új rendelést kell leadnod az áruházunkban.
Ebben az esetben újra ki kell fizetni az új, megfelelő terméket a választott fizetési módban, ezt követően pedig válaszd a szállítási módoknál a cserecsomagot kérek opciót. 
A visszaküldött termék/ek árát az általad megadott bankszámlaszámra 14 napon belül banki átutalással juttatjuk vissza.
Az elállási jog ill. csere gyakorlásával az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a vevőt terhelik.
 
A GLS Futárnak, amikor szállítja a csereterméket, csak a becsomagolt ruhákat kell átadni, címzés nélkül. A GLS futár viszi a matricát hozzá, amit a visszaküldésre váró, becsomagolt termékre fog ráragasztani. A visszaküldendő terméket eredeti állapotban és csomagolásban kérjük vissza, a kitöltött visszaküldési nyomtatvánnyal együtt!

Body és szájmaszk esetén higiéniai okokból nincs lehetőség a cserére/visszavételre!

Amennyiben kuponkóddal vásárolt terméket cserélsz, kérünk, a rendelés összegzésnél a megjegyzésben ezt jelezd felénk, hogy ugyanazon cseretermékre érvényesíteni tudjuk a kedvezményt! Más termék/ek cseréjénél a kedvezmény nem tudjuk érvényesíteni!

Gls futárszolgálatot kérek  Megrendelem                              1490 Ft

Több futárszolgálat kiválasztásának lehetősége: CSOMAGNET.HU

Keresés