Menü

HŰSÉGPONTOK •••

Légy regisztrált Vásárlónk, gyűjtsd a hűségpontokat és vásárolj kedvezményesen. A termék oldalakon feltüntetett hűségpontokat minden vásárlás alkalmával jóváírjuk neked a hűségpont számládon, melyeket egy következő vásárlás alkalmával tudod beváltani. Minden vásárláskor lépj be a fiókodba, hogy a hűségpontokat jóvá tudjuk írni!

100 Ft = 1 hűségpont 

1 hűségpont a beváltás során 1 Ft-nak felel meg.

A hűségpontokat a vásárlástól számított 1 évig van lehetőséged beváltani.
 
Jelentkezz be a fejléc menüben található [Belépés] menüpontban. Az "Üdvözöljük ..." [Fiók] menüpontban, az oldal alján található "Új hűségpontok" modulban tudod ellenőrizni, hogy a következő vásárlás alkalmával hány pontot tudsz beváltani. 
 
Meglévő hűségpontjaidat a vásárlás során válthatod be. Helyezd a Kosárba a megvásárolni kívánt termékeket, majd a [Kosár]-ban kattintson a [Tovább a Pénztárba] gombra. A jobb oldali oszlopban a "Hűségpontok beváltása" opciónál tudod beváltani a hűségpontokat. Előző vásárlásaid alapján, a rendszer automatikusan felajánlja, hogy hány hűségpontot tudsz érvényesíteni. Írd be a mezőbe, hogy hány hűségpontot szeretnél érvényesítni, majd nyomd meg a [Beváltás] gombot. 1 pont = 1 Ft-nak felel meg. A rendszer automatikusan csökkenti a vásárlás végösszegét a beváltott hűségpontokkal. 
 
A Pénztár és a Rendelés összesítő oldalon is ellenőrizni tudod, hogy a hűségpontok levonása után, mennyi a fizetendő végösszeg. 
 
A "Beváltandó hűségpontok" pontban tudod ellenőrizni, hogy hány hűségpont került beváltásra. Az "Új hűségpontok" pedig az újonnan kapott hűségpontokat mutatják, melyeket majd a következő vásárlás alkalmával tud érvényesíteni.
  • A hűségpontokat nem lehet készpénzre váltani és nem lehet más vásárlónak átadni.
  • Lemondott vagy át nem vett rendelésért nem jár hűségpont.
  • A szállítási költséget és az esetleges utánvét díjat nem számítjuk be a hűségpont pontalapként.
Amennyiben a megrendelt árut visszaküldöd, a felhasznált hűségpontokat visszavesszük.

REGISZTRÁLOK 

Keresés