Menü
Pöttyökből sosem elég!

Pöttyökből sosem elég!

Reméljük, hamarosan mostmár tényleg beköszönt a nyár. Mi divatos új darabokkal készültünk nektek a szezonra, új ruhák, szoknyák és felsők is érkeztek webshopunkba, hamarosan pedig a forgalmazóknál is megtaláljátok kedvenceiteket Egyik legkedveltebb trendünknek, a pöttyöknek is hódolunk ezalkalommal is.

Vannak olyan minták, trendek, amelyek soha nem mennek ki a divatból. Ilyen például a pöttyös. Természetesen ízlés dolga, hogy valaki szereti-e vagy sem a pöttyös ruhákat, pöttyös felsőket, pöttyös szoknyákat, de abban mindannyian egyetérthetünk, hogy egy nagyon bájos, nőies trendről van szó, ami fiatalít, vidámmá teszi a szettjeidet.

Olyanoknak köszönhetően, mint Minnie egér vagy éppen Julia Roberts a Micsoda nőben, a pöttyös minta halhatatlanná vált, és évről évre, főleg a meleg, nyári szezonban, mindig valamilyen formában visszatér.

Érdemes szétnéznetek aktuális kollekciónk újdonságai közt, hiszen több pöttyös darabot is megálmodtunk nektek: pöttyös szoknya, pöttyös felső, pöttyös ruha. Válogassatok kedvetekre webshopunkban és forgalmazóinknál!

Keresés