Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Csajos és kényelmes lookok őszre!

Csajos és kényelmes lookok őszre!

Fejezd ki nőies stílusod a Blue Nature darabjaival - kínálatunk folyamatosan bővül, ne maradj le a legtrendibb kreációkról!
Elolvasom
Új kollekciónk megérkezett webshopunkba is!

Új kollekciónk megérkezett webshopunkba is!

Shoppingolj online! Őszi kollekciónk egyes darabjai már elérhetőek webshopunkban is. Siess, ne maradj le kedvenceidről!
Elolvasom
Őszi kollekciónk már elérhető a viszonteladóknál!

Őszi kollekciónk már elérhető a viszonteladóknál!

Kreálj divatos szetteket új kollekciónk darabjaival – irány a viszonteladók üzletei, válogass kedvedre!
Elolvasom
SUMMER SALE // 50% KEDVEZMÉNY

SUMMER SALE // 50% KEDVEZMÉNY

Maxold ki a nyarat csajos szettekkel! Webshopunkban 30-50%-os kedvezménnyel várunk a készlet erejéig!
Elolvasom
Mintás nyári ruhák - melyik a kedvenced?

Mintás nyári ruhák - melyik a kedvenced?

Nyaralásra, csajos estére, randira vagy az irodába keresel magadnak játékos, trendi és nőies ruhákat? Akkor mondj igent mintás darabjainkra!
Elolvasom
Csinos shortjaink csak rád várnak!

Csinos shortjaink csak rád várnak!

Nem múlhat el a nyár csinos shortok nélkül, hiszen a mintás női rövidnadrágok ebben a szezonban nagyon trendi. Válaszd a virágos vagy a horgonymintás darabunkat és kombináld kedvenc felsőiddel!
Elolvasom
Blue Nature Napok // 20% online kedvezmény július 11-ig! Kuponkód: BLUE20

Blue Nature Napok // 20% online kedvezmény július 11-ig! Kuponkód: BLUE20

Újra itt a Blue Nature Napok, melynek keretében július 8-11. között 20% kedvezménnyel shoppingolhatsz nálunk online! (A BLUE20 kuponkód nem érvényes az akciós termékekre és csak a kiskereskedelmi árakra vonatkozik.)
Elolvasom
Nőies színek, trendi fazonok

Nőies színek, trendi fazonok

Maxold ki a nyarat egy menő csajos szettel. Kollekciónk trendi darabjai csak rád várnak. Akár esküvőre, akár nyaralásra vagy buliba, esetleg a mindennapokra keresel stílusos kreációkat, nálunk garantáltan rálelsz kedvenceidre!
Elolvasom
Nyereményjáték // Részvételi és játékszabályzat (2021. 06. 29. - 2021. 07. 04.)

Nyereményjáték // Részvételi és játékszabályzat (2021. 06. 29. - 2021. 07. 04.)

Részvételi és játékszabályzat:

1. Az Blue Nature Kft. (a továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék/Nyereményjáték) kizárólag azon devizabelföldi, 18. életévét betöltött magyar állampolgár, természetes személy vehet részt, aki nem esik az 5. és 10. pontban meghatározott kizárt személyek körébe (továbbiakban: Játékos), és aki a Játék időtartama alatt saját Facebook profillal (a továbbiakban: ”Profil”) rendelkezik.

A Játék Lebonyolítója a Blue Nature Kft. 1064 Budapest, Podmaniczky u. 69. Adószám: 14715271-2-42, cégjegyzékszám: 01-09-916488.

A Játékban való részvétel a jelen hivatalos Részvételi- és Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti.

2. A Játék ideje:

2021. 06. 29. 15:30 - 2021. július 4. 18:00, Kiválasztás, nyertesek kihirdetése: 2021. július 4., 18:30

3. A Játék menete:

A játék során a Játékosnak a Blue Nature hivatalos Facebook oldalán (https://www.facebook.com/BlueNature), a fenti időtartam kezdetén megjelenő posztban megjelenő, “NYEREMÉNYJÁTÉK” kezdetű bejegyzésben feltett kérdésre kell kommentben válaszolnia megadott határidőig. Akkor vehet részt eséllyel a kiválasztásban, ha megírja kommentben, hogy a képen látható ruhadarabok közül melyik elnevezésűt szeretné megnyerni. A Játékos a komment elküldésével magára nézve kötelezőnek ismeri el a Szabályzatot.

A Nyereményjáték időtartamán kívül küldött komment elküldője a Nyereményjátékban nem vesz részt.

A Játék végét követően, a fenti feltételt teljesítő Játékosok között 3 db Nyertest választunk ki véletlenszerű gépi módszerrel, akik az alábbi Nyereményre lesznek jogosultak:

• 1 db, a Nyereményjáték felhívásban is látható valamely eredeti Blue Nature ruhadarab, amelyet a Játékos előzetesen kommentben kiválaszt

A kiválasztás nem nyilvános.

A nyereményjátékban való részvétel a Játékosok számára ingyenes.

A nyeremény készpénzre nem váltható. A nyeremény átruházható.

4. Nyertes értesítése:

A Lebonyolító a sorsolás után a Játék posztja alatti hozzászólásban (a továbbiakban: ”Komment”) alatt 24 órán belül értesíti a nyertes Játékost a Facebook rendszerén keresztül. A Lebonyolító Facebook üzenetben tájékoztatja a nyertes Játékost a Lebonyolító elérhetőségeiről (e-mail cím). A nyertes Játékos a Komment és Facebook üzenet elküldésétől számított 5 (öt) naptári napon belül köteles az üzenetben megjelölt elérhetőségen a Lebonyolítóval felvenni a kapcsolatot a Nyeremény átvételének körülményeiről történő egyeztetés érdekében. A Szervező nem vállalja a felelősséget a Játékos hibás adatszolgáltatásából (pl. nem saját Facebook profillal játszott) eredő elmaradásokért, károkért. Amennyiben a Nyertes 5 naptári napon belül nem veszi fel a kapcsolatot a Lebonyolítóval a megadott címen, akkor a nyereményre való jogosultsága megszűnik.

Ha a játékos cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével, gondnokával együtt jogosult. Cselekvőképtelen nyertes esetén a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a Nyeremény átvételére kizárólag a nyertes törvényes képviselője vagy gondnoka jogosult.

5. A Játékból – a Szervező megítélése alapján – kizárásra kerülhetnek azok a Játékosok, akik a Játék szellemével ellentétesen egy természetes személy neve alatt csapatban, vagy kizárólag a játékra létrehozott e-mail címmel vesznek részt a játékban, azzal a céllal, hogy a nyerési esélyeiket ezzel a megtévesztő magatartással megnöveljék. Ilyen játékosoknak minősülnek például a sorsolásokon és egyéb nyereményjátékokon történő részvétel érdekében társult személyek, akik a nyeremények megszerzése érdekében összehangolják cselekményeiket és egy név alatt több személy teljesítményeit egyesítik, és ezzel megfosztják a nyerési esélyektől a tisztességesen játszani kívánó többi játékost. Ilyen személyeknek minősülnek továbbá, akik nem valós adatokkal, vagy nem valós Facebook profillal vesznek részt a Játékban, abból a célból, hogy tisztességtelenül növeljék a saját nyerési esélyeiket. A jelen pontban meghatározott, tisztességtelen magatartást tanúsító résztvevők vagy játékosok kötelesek megtéríteni minden olyan kárt, amelyet a Játékkal összefüggésben a Szervezőnek és/vagy Lebonyolítónak okoztak. Továbbá Szervező fenntartja a jogot, hogy vitás esetben a Játékost kizárja a sorsolásból.

6. A nyereményt terhelő személyi jövedelemadó és egyéb járulékfizetési kötelezettséget a Szervező viseli.

7. A Játékosok a Játékban való részvételükkel tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy:

7.1 nyertesség esetén nevüket és lakcímüket (kizárólag a település megjelölésével) a Szervező és/vagy annak megbízottja minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza; és

7.2 részvételükkel minden tekintetben, kifejezetten elfogadják a Játékszabályzat minden rendelkezését;

7.3 a Szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményeket nyilvános program keretében adja át, valamint külön díjazás nélkül publikálja, felhasználja, vagy ismertesse a nyertes nevét és képmását a médiában és egyéb promóciós és reklám célokat szolgáló audio, fotó és videó anyagokban a Játékkal kapcsolatos kommunikációja során;

7.4 valamint a Játékos a fentieken felül, hozzájárul, hogy a feltöltött pályázatot a Szervező díjmentesen felhasználhassa promóciós és marketing célokra (beleértve az összes hirdetési felületet és marketing csatornát) a Játékkal kapcsolatos kommunikációja során.

8. Adatkezelés:

A Nyereményjátékkal kapcsolatos adatkezelések tekintetében a Szervező minősül adatkezelőnek, a Lebonyolító adatfeldolgozónak. A Nyereményjátékkal kapcsolatos adatkezelésre a hatályos jogszabályokkal összhangban, a jelen szabályzat rendelkezései szerint kerül sor. Az adatkezelő a Nyereményjáték során megadott személyes adatokat kizárólag a jelen szabályzatban meghatározott célokra kezeli.

A résztvevők hozzájárulása Általános Adatvédelmi Rendelet, 6. cikk (1) bekezdés a) pontja).

A kezelt személyes adatok köre: név, cím, telefonszám, email cím, személyes Facebook profil linkje

Az adatkezelés időtartama: a személyes adatok a Nyereményjáték lezárását követő 2 héten belül törlésre kerülnek.

A Nyereményjátékos a Nyereményjátékban való részvétellel elismeri és elfogadja, hogy a Nyereményjáték során történő adatkezelés célját megértette. A Nyereményjátékosok személyes adatait a Szervező – az adatfeldolgozón kívül - további harmadik személyeknek nem adja tovább.

A Játékos érintetti jogairól a Szervező 1. pontban megadott elérhetőségein érdeklődhet.

A Játékos bármikor tájékoztatást kérhet a Szervező és a Lebonyolító által kezelt személyes adatainak köréről, illetve bármikor kérheti annak törlését (elfeledéshez való jog) a Szervezőhöz és a Lebonyolítóhoz intézett írásbeli (email) nyilatkozatban.

9. A Szabályzat a Játék lebonyolítását szolgáló Facebook oldalon publikált posztban közölt linken keresztül érhető el. A Játékos a Nyereményjátékban való részvétel előtt köteles tájékozódni a Szabályzat rendelkezéseiről, a Szervező a tájékozódás elmulasztásából eredő esetleges következményekért felelősséget nem vállal.

10. A Játékból ki vannak zárva a Szervező, a Lebonyolító, valamint a Játék szervezésében részt vevő egyéb 3. személyek dolgozói és mindezen személyek 2013. évi V. törvény (a továbbiakban „Ptk.”) 8:1.§-ában meghatározott közeli hozzátartozói.

11. A Szervező. fenntartja magának a jogot, hogy minden a Nyereményjátékban feltöltött leírást, hozzászólást, amely közerkölcsöt, mások vallási-, felekezeti, etnikai hovatartozását, etikai szabályt, egyéb jogot, jogszabályt stb. sért, vagy a Szervező. üzleti érdekeit, jó hírnevét vagy a jelen játékszabályzatot sérti, vagy a Szervező. megítélése szerint bármely módon sértő, töröljön, vagy a hozzászólást jegyző résztvevőt a Nyereményjátékból kizárja. Az esetleges jogsértő hozzászólásokért a felelősség kizárólag a jogsértő résztvevőt/felhasználót terheli.

12. Ez a promóció nem a Facebook szponzorálásával, ajánlásával, szervezésével illetve együttműködésével lett megszervezve.

13. Szervező fenntartja a jogot a Játék megszakítására, felfüggesztésére. Amennyiben Szervező felfüggeszti vagy megszakítja a Játékot, erről egyszerű közleményt jelentet meg a Szervező Facebook üzenőfalán.

14. Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékszabályzatot indokolt esetben bármikor megváltoztassa.

Budapest, 2021. 06. 29. 

Elolvasom
Megérkezett új kollekciónk!

Megérkezett új kollekciónk!

Dübörög a nyár, ami egyet jelent a könnyed, lenge fazonokkal és a vidám, színes vagy épp letisztult, nőies lookokkal! Új kollekciónk már elérhető viszonteladóinknál, válogass kedvedre!
Elolvasom

Keresés